OM MiKrO

MiKrO-Produktion är ett litet familjeföretag (enskild firma) med verksamhet främst inom mediaproduktion och hund.

MiKrO startades år 2000, som ett informellt samlingsnamn för våra kreationer inom de områden som familjen verkade inom: musikproduktion, hemsideprogrammering, produktion av annan media (skrifter, broschyrer), design av logotyper (grafisk formgivning) och foto.

MiKrO-Produktion kommer alltid att förbli en liten firma. Därmed kommer vi alltid att kunna erbjuda en personlig kontakt och vi kommer att kunna vara flexibla i våra uppdrag. Vår strävan är att leverera kvalitet på ett enkelt sätt.

Målet med verksamheten är att erbjuda enkla och kvalitativa produkter för privatpersoner, föreningar och mindre företag. MiKrO's verksamhetsområden är grafisk formgivning, musik- och ljudproduktion, fotografering samt hundartiklar. Vi samarbetar med tryckerier och andra produktionsbolag och kan hjälpa till med framtagning av begränsade upplagor av CD-skivor, böcker och andra skrifter.

Det är viktigt för MiKrO att fortsätta sträva efter att hålla produktionen enkel och kvalitativ till humana priser, eftersom det finns en uppsjö av stora företag som har möjlighet att göra dyra och lyxiga produktioner, men för vår målgrupp – privatpersoner, föreningar och mindre företag - finns det inte samma utbud av företag som erbjuder billig hjälp. Inom mediaproduktion ger vi dig ett prisförslag efter överenskommelse och strävar efter att alltid hitta den billigaste lösningen.
Vi innehar F-skattesedel.
Orgnr: 7411147171
Säte: Uppsala
E-post: info@mikro-produktion.se